Texas & Tequila

Texas & Tequila

Tjolöholm i vårsolens glans

2011Posted by Tequila Sun, February 13, 2011 18:12:57
I helgen har det varit promenad x 2 på Tjolöholm. Det har varit lite bitande kallt i vinden och värmande skönt i solen. Tequila har blivit riktigt duktig på att inte bry sig så mycket om folk och hundar som vi möter, men så har hon ju goda förebilder i "Systrarna Corneliusson" att ta efter. smiley
Här kommer lite bilder från söndagens promenad.  • Comments(3)//tot.leocarina.se/#post50

Nu är det vår!? hoppas hoppas hoppas

2011Posted by Tequila Sun, February 06, 2011 19:45:01
Nu skulle det sitta fint med lite vår, suget efter att lägga spår har gett sig tillkänna. Har hämtat spårgrejerna från förrådet och rensat det från musbajs, dom gillade min rosa fina frottéhandduk skulle säkert göra ett fint bo till sina ungar.
Det har blivit en del promenader på Tjolöholm det senaste och vi är nästa helt själva där, kan det bero på isgatorna? :)
Här kommer några bilder från dagens promenad.Tequila tränar på att plocka upp/dra av handsken, vad gör man inte för en liten godis.
Dagens sällskap var Linnéa, Lena och hundarna.


  • Comments(1)//tot.leocarina.se/#post49

Spår och uppletande

2010Posted by Tequila Sun, November 07, 2010 20:03:35
Helgen har tillbringats i skogen i Fjärås tillsammans med Lena och hundarna. På lördagen blev det spår för alla hundarna, vi la 2 spår var och sedan blev det fika. Alla hundarna gjorde ett superjobb, sedan var det dags för promenad till sjön och bad för de som ville.
På söndagen var det dags för uppletande. Först ut var Bonita, hon är fenomenal, fyra föremål på fyra skick, oj oj oj... Sedan var det dags för Tequila, vi var lite ringrostiga, men efter lite hjälp så fick jag in 2 föremål, Meja gjorde några skick och det gick som en dans idag, några skick till med Tikkan och 2 föremål till, vi har lite att träna på men jag är supernöjd ändå, det var ju jättelängesedan vi gjorde detta.


  • Comments(2)//tot.leocarina.se/#post48

Sommartiden är slut...

2010Posted by Tequila Sun, October 31, 2010 17:26:29
Ja då har vi bytt tillbaka till "vintertid" igen, det var ju skönt idag när vi fick en timme extra, men inte kul att det är kolmörkt redan kl 17......
Denna helgen har vigts åt promenad på Tjolöholm, i lördags möttes vi av skylten:
OK, tänkte vi, ska vi våga?....men vi trotsade våra rädslor och promenerade vidare med hundarna kopplade.
Vi spanade efter jägare och såg några i buskarna här och där, pratade med några jägare som sa att de skulle hålla på en liten stund till, så vi gick sakta ner till vattnet och där var det några modiga hundar som tog sig ett dopp.
När vi mött sista jägaren i skogen så fick hundarna springa och leka, Tequila och Bibbi hade lite att ta igen eftersom dom inte träffats på ett tag. Här är alla 4-benta
De 2-benta var på lördagen, Linnéa, Ki, Lena och jag. Tack alla för en trevlig promenad.
På söndagen var det samma gäng förutom Linnéa. Vi tog en härlig 2-timmars promenad och hundarna badade och lekte och hade en härlig dag. De fina hundbilderna är tagna med Lenas kamera. Några bonusbilder på mitt "hjärta".

  • Comments(1)//tot.leocarina.se/#post47

Hösten är underbar

2010Posted by Tequila Sat, September 25, 2010 17:30:32
I morse hörde Lena av sig och undrade om vi skulle med till skogen och spåra, javisst, jättekul blev svaret. Vi gav oss iväg Tequila och jag och träffade Lena i skogen, Leo och Texas kom i egen bil lite senare. Lena hade lagt ett spår till Tequila och jag la ett till Bonita och Lena la ett till Texas. När Leo kom så började vi med fika, mums. Sedan var det dags att gå Tikkans spår som hade legat längst, Lena hade lagt ett jättefint spår till oss och Tikkan spårade som en prinsessa hon var helt underbar idag.Så var det dags för Texas och Leo och det gick riktigt bra. Sedan gick Bonita och Lena spåret jag lagt, Bonita är ju en stjärna i spåret hon missar ingenting, hon är superduktig. Nöjda och glada gick vi en sväng till vattnet så de hundarna som ville bada fick göra det och de övriga kanske bara ta sig en slurk vatten. Tack för trevligt sällskap och en underbar dag i Fjärås-skogen.


  • Comments(2)//tot.leocarina.se/#post46
Next »