Texas & Tequila

Texas & Tequila

Spår och uppletande

2010Posted by Tequila Sun, November 07, 2010 20:03:35
Helgen har tillbringats i skogen i Fjärås tillsammans med Lena och hundarna. På lördagen blev det spår för alla hundarna, vi la 2 spår var och sedan blev det fika. Alla hundarna gjorde ett superjobb, sedan var det dags för promenad till sjön och bad för de som ville.
På söndagen var det dags för uppletande. Först ut var Bonita, hon är fenomenal, fyra föremål på fyra skick, oj oj oj... Sedan var det dags för Tequila, vi var lite ringrostiga, men efter lite hjälp så fick jag in 2 föremål, Meja gjorde några skick och det gick som en dans idag, några skick till med Tikkan och 2 föremål till, vi har lite att träna på men jag är supernöjd ändå, det var ju jättelängesedan vi gjorde detta.


  • Comments(2)//tot.leocarina.se/#post48

Sommartiden är slut...

2010Posted by Tequila Sun, October 31, 2010 17:26:29
Ja då har vi bytt tillbaka till "vintertid" igen, det var ju skönt idag när vi fick en timme extra, men inte kul att det är kolmörkt redan kl 17......
Denna helgen har vigts åt promenad på Tjolöholm, i lördags möttes vi av skylten:
OK, tänkte vi, ska vi våga?....men vi trotsade våra rädslor och promenerade vidare med hundarna kopplade.
Vi spanade efter jägare och såg några i buskarna här och där, pratade med några jägare som sa att de skulle hålla på en liten stund till, så vi gick sakta ner till vattnet och där var det några modiga hundar som tog sig ett dopp.
När vi mött sista jägaren i skogen så fick hundarna springa och leka, Tequila och Bibbi hade lite att ta igen eftersom dom inte träffats på ett tag. Här är alla 4-benta
De 2-benta var på lördagen, Linnéa, Ki, Lena och jag. Tack alla för en trevlig promenad.
På söndagen var det samma gäng förutom Linnéa. Vi tog en härlig 2-timmars promenad och hundarna badade och lekte och hade en härlig dag. De fina hundbilderna är tagna med Lenas kamera. Några bonusbilder på mitt "hjärta".

  • Comments(1)//tot.leocarina.se/#post47

Hösten är underbar

2010Posted by Tequila Sat, September 25, 2010 17:30:32
I morse hörde Lena av sig och undrade om vi skulle med till skogen och spåra, javisst, jättekul blev svaret. Vi gav oss iväg Tequila och jag och träffade Lena i skogen, Leo och Texas kom i egen bil lite senare. Lena hade lagt ett spår till Tequila och jag la ett till Bonita och Lena la ett till Texas. När Leo kom så började vi med fika, mums. Sedan var det dags att gå Tikkans spår som hade legat längst, Lena hade lagt ett jättefint spår till oss och Tikkan spårade som en prinsessa hon var helt underbar idag.Så var det dags för Texas och Leo och det gick riktigt bra. Sedan gick Bonita och Lena spåret jag lagt, Bonita är ju en stjärna i spåret hon missar ingenting, hon är superduktig. Nöjda och glada gick vi en sväng till vattnet så de hundarna som ville bada fick göra det och de övriga kanske bara ta sig en slurk vatten. Tack för trevligt sällskap och en underbar dag i Fjärås-skogen.


  • Comments(2)//tot.leocarina.se/#post46

Spår, promenad och bad

2010Posted by Tequila Sat, September 18, 2010 14:46:09
Idag träffade jag Lena strax efter 9 i Fjärås. Vi skulle lägga spår till Bonita och Tequila. Lena och jag gick var sitt spår åt varandra. Vi tog en promenad med alla hundarna ner på en liten skogsväg. Sedan var det dags för Bonita att gå sitt spår, hon var duktig som vanligt:

Sedan var det dags för Tequila och mig att gå hennes spår. Det började lite snurrigt men vi kom till första pinnen, sedan fortsatte det lite snurrigt så jag kopplade bort linan och Tikkan fick frispåra, och hon ångar på och verkar vara på spåret hon försvinner över ett krön så jag ser henne inte men när jag kommer upp på krönet så står hon där vid pinnen, hon är ju helt underbar, puss, puss, puss. Vi fortsätter utan lina och hon spårar vidare till sista pinnen och stannar fint vid den också och väntar på att jag ska komma ikapp med belöningen och till sist så spårar hon vidare till "extrapinnen" och markerar den jättefint också och kommer in och lämnar den när jag kallar på henne, hur har hon kunnat bli så här bra med mig bak i snöret smileyJag fick veta av Lena som gick efter och tittade att det var inte pga Tequila som det blev snurrigt i början utan det var ju pga mig.....tur att man har en sån överseende liten prinsessa att jobba med. Efter tog vi alla hundarna och gick ner till badet.
Tack för en härlig lördag i Fjärås skogen!


  • Comments(4)//tot.leocarina.se/#post45

En härlig dag i spårskogen

2010Posted by Tequila Sat, September 11, 2010 22:38:34
Idag åkte Tequila och jag iväg till Skärsjön för att träffa Lena, Sexy, Bonita och Meja. Lena hade redag lagt ett spår till oss innan vi kom, sedan la jag ett till Bonita och Lena fixade 1 spår var till Sexy och Meja. Lena hade med sig kaffe och jag hembakt så det blev en liten fikapaus. Sedan fick Sexy gå sitt spår och det gick alldeles lysande, alla pinnarna med hem. Jag gick med Tequila och det gick också väldigt bra, en missad pinne men hon plockade de andra 5 pinnarna. Sedan gick vi Mejas spår och även där gick det jättebra, och till sist fick Bonita gå sitt spår och gissa vad? även det gick jättebra, alla 6 pinnarna funna.
Här kommer lite kort som Lena tagit idag, kort på Lenas hundar går att se på Bonita & Meja och Sexy.  • Comments(3)//tot.leocarina.se/#post44
Next »