Texas & Tequila

Texas & Tequila

My Dog 2009

Januari 2009Posted by Texas Sun, January 04, 2009 20:35:17

Denna helg har Tequila varit inne på My Dog och visat upp sig, eller rättare sagt blivit visad av sin egen "privata" handler Freddan. Freddan har fått jobba en del då Tequila inte är ringtränad alls (förutom då Freddan tränade lite med henne på nyårsdagen se Tessans blogg) men det har gått fantastiskt bra. På lördagen fick hon 1 i kv ,1 kk och vi var nöjda med det, och på söndagen gick det ännu bättre 1 i kv 2 i kk och CK och blev senare placerad som reserv (5:a) i bästa tikklass och domaren gillade henne väldigt mycket enl. Freddan. Här kommer kritiken:

Mkt feminin tik, perfekt storlek, måste ringtränas så hon tolererar beröring, fantastiskt uttryck, något tunga öron, acceptabelt nosparti, härlig hals o överlinje men frambröstet bör utvecklas betydligt med åldern, härliga rörelser, SNYGGT PRESENTERAD.

Blog Image
Hon var även med i avelsklass och de fick HP, så då fick vi stanna och vara med i stora ringen och där blev dom placerade 3:a av 5 grupper, superbra. Det var Nemo, Tequila, mamma Sexy, Nea och Makea.

Blog Image

Tusen tack Freddan, snyggt jobbat!

Tusen tack också till Susan och Sture för badning och svansklippning av hund, transport fram och tillbaka till mässan och goda mackor och dricka.

Tack också till alla glada människor och hundar vi träffat denna helg.

Hälsningar Tequila & Matte

  • Comments(7)//tot.leocarina.se/#post25