Texas & Tequila

Texas & Tequila

Tikkan önskar sig en ny linskötare :)

2010Posted by Tequila Sun, August 15, 2010 18:15:19
I morse ringde Lena och frågade om vi skulle spåra, ja va kul, vi bestämde tid om en timme, så var det lite frukost och sedan iväg. Tequila trivs så bra i sin fina rosa bur
Men när kompisarna i bilen bredvid sätter igång och ylar så vill hon gärna hjälpa till
Detta skedde under tiden som vi gick Bonitas spår vilket gick fantastiskt bra
Sedan var det dags för Tikkan och mig att gå det spåret som Lena lagt till oss, selen och linan på och iväg det gå, långa benet före
Eller stopp, vänta, trassel på linan
Det var väldigt, det var inte lite trassel :)
Men nu börjar det orda till sig, ja då drar vi iväg, Tikkan hoppar över diket och fastnar i en gren, på´t igen och iväg. När vi precis har kommit iväg så kommer mannen på bilden ovan in i skogen och pratar med oss men Tequila är så koncentrerar och bryr sig inte om honom, inte heller när han busvisslar för att hitta sin borttappade kompis, duktiga, duktiga Tikkan.
Vi ångar på och hittar 2 pinnar, hon får godis och vatten och lite pussar såklart
Sedan går det lite fel, Tikkan börjar spåra svampplockare istället så vi bryter och försöker ta upp spåret igen, hon får en pinne till men är jättetrött, så jag tar av sele och lina och hon hittar sista pinnen när hon frispårar.
Sedan blev det bad i sjön för både folk och fä, riktigt skönt i vattnet, men tyvärr inga bilder. Hela gänget som var i skogen idag.
De flesta korten tagna av Lena och Linnéa.

  • Comments(3)//tot.leocarina.se/#post42